OGIBiz Website

Menu
2755360
Eshop Before Menu
2798371
Banner
2798373
Horizontal Image Area
2798375

Δημιουργώντας τη Δική μας Online Επιχείρηση!

Μέσα από τα βίντεο που βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα, θα αποκτήσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, για να καταλάβετε το επιχειρηματικό μοντέλο της OGI. 
Ο στόχος μου, δημιουργώντας αυτά τα βίντεο, είναι να εξηγήσω τι ακριβώς κάνουμε και όχι να πείσω ότι αυτό που κάνουμε πρέπει να το κάνουν όλοι... Εσείς, παρακολουθώντας τα βίντεο, θα κρίνετε αν η ιδέα ταιριάζει σε εσάς και αν υπάρχουν πιθανότητες να σας ωφελήσει.

Προσωπικά, πιστεύω ότι μέσα από αυτή την ιδέα, σας δίνεται η δυνατότητα, να δημιουργήσετε ασυνήθιστα μεγάλη επιτυχία και εξαιρετική ποιότητα ζωής. 

Κάποτε είχα διαβάσει ότι "κάτι που έχει υπάρξει, δε γίνεται να πάψει να έχει υπάρξει". Αυτό ισχύει και για τα όνειρά μας... Πολλές φορές οι συνθήκες της ζωής, μας κάνουν να συμβιβαζόμαστε. Τα ανεκπλήρωτα όνειρά μας όμως δε χάνονται... απλά θάβονται και γίνονται πηγή δυσαρέσκειας.
Αυτό που λατρεύω στην επιχείρηση που θα δείτε, είναι ότι μας δίνει άπειρες δυνατότητες, ώστε να πετύχουμε όλα αυτά που πραγματικά θέλουμε! Αν είστε άνθρωπος με Όνειρα και Στόχους, σας προτείνω να μελετήσετε με προσοχή τις πληροφορίες αυτής τις σελίδας... 

 

-Παύλος Κυριακίδης 

Main Description
2798377
Space
2798397
Vertical Image Area
2798379

Ας πάρουμε τα πράγματα από την Αρχή...

Main Description
2798380

 

Τι λένε για την Ιδέα:

Αλέξανδρος Μαυρίδης

Όταν γνώρισα την Ιδέα, μου έκαναν μεγάλη εντύπωση τα προιόντα, η χαμηλή τιμή τους και φυσικά το πλάνο αμοιβών. Διότι επιτρέπει να παράγεται σοβαρό εισόδημα από την αρχή. Μέσα στους πρώτους 2 μήνες έχοντας τη βοήθεια και την καθοδήγηση του Παύλου σε κάθε μου βήμα, είχα ήδη διανύσει μια πολύ καλή πορεία και είχα ήδη δημιουργήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση''

 

Βαραβάρης Ανέστης

Όταν είδα για πρώτη φορά αυτή την ιδέα που συνδυάζει τις 3 μεγαλύτερες τάσεις της εποχής μας, αντιλήφθηκα την τεράστια δυναμική της και την προοπτική της παγκόσμιας ανάπτυξης. Από την αρχή της προσπάθειάς μου είχα δίπλα μου τον Παύλο, που μου πρόσφερε απλόχερα τόσο την τεχνική βοήθεια όσο και την έμπνευση να αναπτυχθώ και να εξελιχθώ!

 

Δημήτρης Κορτσεκίδης

Το Internet είναι ένας λαβύρινθος, γεμάτος από δήθεν ευκαιρίες και δήθεν ειδικούς. Χρειαζόμαστε έναν πραγματικό ειδικό, που να έχει περάσει το ναρκοπέδιο πριν από μας και να μπορεί να μας δείξει την πραγματική ευκαιρία και το πώς να πετύχουμε σε αυτή. Για μένα αυτός ο ειδικός λέγεται Παύλος Κυριακίδης και αυτή η ευκαιρία είναι αυτή η Ιδέα! Vertical Image Area
2798381

Ποια είναι η Ιδέα και ποιο είναι το Τέλειο Προϊόν

Main Description
2798382

Θεανώ Χορόζη

Εκτιμώ τον Παύλο, διότι πέρα από τις γνώσεις που έχει, είναι εξαιρετικά ειλικρινής. Έχει ένα δικό του τρόπο να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι προκειμένου να απογειωθείς επαγγελματικά! Είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι αφάνταστα που έχω στη ζωή μου και που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Παύλε σε ευχαριστώ πολύ!

 

Ειρήνη Δημητρίου

Αυτή η επιχειρηματική ιδέα, όντως αλλάζει ζωές και θεωρώ πως είναι Ιδανική για όσους θέλουν να αλλάξουν τα οικονομικά τους. Αυτό που κέρδισε εμένα από την αρχή, είναι η απλότητα της ιδέας αλλά και η υποστήριξη που παρέχεται. Ο κύριος Κυριακίδης είναι πάντα δίπλα στους συνεργάτες του, άμεσος, ειλικρινής και πρόθυμος να βοηθήσει όποιον το επιθυμεί, να φτάσει τους στόχους του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

 

Χριστίνα Ζάρα

Αυτή η επαγγελματική δραστηριότητα μου έχει αλλάξει τη ζωή. Ο Παύλος με Κέρδισε από την αρχή, διότι ήταν εξαιρετικά ειλικρινής και γνήσιος. Σαν συνεργάτης είναι υποστηρικτικός, έχει πολύ μεγάλη φαντασία και βρίσκει πάντα καινούργιους τρόπους για να κάνει τα πράγματα να συμβούν.
Vertical Image Area
2798383

Εις βάθος Ανάλυση του Business Plan

Main Description
2798384

Στράτος Τζελέπης

Ο κ. Κυριακίδης είναι ο καλύτερος εκπαιδευτής που έχω γνωρίσει ποτέ! Πήγα στο σεμινάριό του, πριν ξεκινήσω την επιχείρησή μου, και αυτά που έμαθα εκεί, με βοήθησαν πάρα πολύ να πετύχω, διότι μου δίδαξαν τι δουλεύει σήμερα στο Internet. Τεχνικές που δε χρησιμοποιούσε κανένας άλλος. Οι γνώσεις που απόκτησα εκεί, είναι το μυστικό μου όπλο.

 

Γιώργος Μιχαλάκης

Ο Παύλος είναι εγγύηση. Ότι κάνει αξίζει και ότι διδάσκει δουλεύει. Εξαιρετικά σημαντικό θεωρώ πως είναι ότι όλα αυτά που διδάσκει, τα έχει εφαρμόσει και τα εφαρμόζει και ο ίδιος στις δικές του επιχειρήσεις. Οπότε δεν είναι θεωρητικός... Είναι στη μάχη και στο σεμινάριά του μας λέει ουσιαστικά πράγματα που τα έχει εκείνος δοκιμάσει πρώτος.

 

Κώστας Εγγλέζης

Παρακολούθησα πρώτη φορά σεμινάριο του Παύλου. Σήμερα έχω δική μου online επιχείρηση που κάθε μήνα πάει και καλύτερα, κατοικώ στον Όλυμπο και εργάζομαι αποκλειστικά από το σπίτι μου και τον υπολογιστή μου. Οι γνώσεις που πήρα από το σεμινάριο ήταν καθοριστικές. Για αυτό το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει δική του επιχείρηση.

 

Vertical Image Area
2798398

Εις βάθος Ανάλυση των Προϊόντων!

Main Description
2798410

 

Τάσος Ζαχαρόπουλος

Ο κ.Κυριακίδης με βοήθησε να δημιουργήσω τη δική μου Online Επιχείρηση παράλληλα με την δουλειά που ήδη είχα.
Πλέον, είμαι full time με την επιχείρηση μου.

 

Vertical Image Area
2798399

Ξεκινώντας τη Δική μας Online Επιχείρηση!

 

Vertical Image Area
2798421

Ξεκινήστε δοκιμαστικά τη δική σας
Online Επιχείρηση με μόλις 178$!

Vertical Image Area
2798422

The All in One Business Model

Δωρεάν Εκπαίδευση!

Main Description
2798385

7 Σημεία που κάνουν τη Διαφορά...

Vertical Image Area
2798386

1.

Το κύριο προϊόν της Επιχείρησης που θα αποκτήσετε, είναι Τέλειο! Διότι, είναι κάτι που θέλουν Όλοι, κάτι που έχει μηδενική αντίσταση από τους Καταναλωτές και που δεν απαιτεί να αλλάξουν τις αγοραστικές τους συνήθειες.

2.

Η Ιδέα είναι συμβατή και ευθυγραμμισμένη με τις Μεγαλύτερες Τάσεις της Αγοράς και μας δίνει τη Δυνατότητα να Αξιοποιήσουμε πλήρως τη Δυναμική και τις Δυνατότητες του Internet.

3.

Οι προμήθειες που Κερδίζουμε είναι της Τάξης του 80% και του 90%. Που σημαίνει ότι για το ίδιο αποτέλεσμα, αμοιβόμαστε τελικά πολύ περισσότερο (σε σχέση με οποιαδήποτε παραδοσιακή μορφή επιχείρησης).

4.

Όλα τα προϊόντα είναι Συνδρομητικά. Αυτό σημαίνει ότι το εισόδημα που δημιουργείται είναι εκτός από άμεσο και Σταθερό. Και ότι η δουλειά και το αποτέλεσμα κάθε μήνα, έρχεται να προστεθεί σε αυτό του προηγούμενου.

5.

Το Επιχειρηματικό μοντέλο μας, έχει όλα τα πλεονεκτήματα του Franchise, αλλά κανένα από τα μειονεκτήματα! Δηλαδή, η επιχείρησή σας είναι στημένη, έχει έτοιμα προϊόντα, σύστημα κλπ αλλά το κόστος εκκίνησης είναι εξαιρετικά χαμηλά και τα λειτουργικά έξοδα, σχεδόν ανύπαρκτα.

6.

Το Σύστημα είναι δοκιμασμένο και έχει παράξει εξαιρετικά αποτελέσματα στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα. Επίσης, η Εκπαίδευση πάνω στο Σύστημα γίνεται Εντελώς Δωρεάν!

7.

Βρισκόμαστε στα σπάργανα. Είχαμε την Τύχη να Ανακαλύψουμε νωρίς μια Πανέξυπνη Επιχειρηματική Ιδέα και να έχουμε την Ευκαιρία να είμαστε εμείς εκείνοι που θα την διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο! 
Horizontal Image Area
2798423

4 πολύτιμα Bonus για όσους ξεκινήσουν άμεσα!

 

Ξεκινώντας σήμερα, αποκτάτε εντελώς δωρεάν:

1) Πρόσβαση σε Εκπαιδευτικό Υλικό (βίντεο) εκατοντάδων ωρών, ελληνόφωνης εκπαίδευσης, που αναλύουν σε βάθος όλα τα θέματα και όλες τις πτυχές της επιχείρησής σας.

2) Το δικό σας έτοιμο, στημένο Ψηφιακό Γραφείο - Επιχειρηματικό Κέντρο, μέσα από το οποίο θα μπορείτε να αναπτύσσετε, αλλά και να επιβλέπετε την Επιχείρησή σας, την Ανάπτυξή της, το Τζίρο της κοκ

3)  VIP θέση σε Ειδικό Έξτρα 5ώρο Online Σεμινάριο Internet Marketing για Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες, με θέμα τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ανεύρεσης πελατολογίου, αξίας 320 ευρώ! (πληροφορίες για το ειδικό σεμινάριο εδώ)

4) Προσωπική Υποστήριξη και Βοήθεια από τους ίδιους Κων/νο Καστανά και Παύλο Κυριακίδη!

Main Description
2798387

Κλείνοντας...

Horizontal Image Area
2798424

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που έκανα την πρώτη μου επιχειρηματική προσπάθεια... Εκείνη η προσπάθειά μου, στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία :)
(και άργησα πάρα πολύ να καταφέρω κάτι αξιόλογο επιχειρηματικά)

Συνειδητοποιούσα από τότε όμως, ότι δε θα κατάφερνα ποτέ, να ζήσω τη ζωή που ήθελα, ως υπάλληλος. Διότι όσο δουλεύεις για κάποιον άλλο, δεν είσαι πραγματικά ελεύθερος...

Πριν μερικά χρόνια ανακάλυψα αυτή την Ιδέα. Εξαιτίας της ξεθάφτηκαν Όνειρα που είχα όταν ήμουν μικρός. 

Αυτό το βίντεο είναι πολύ σημαντικό για 'μένα... Διότι σε αυτό ακούγονται οι φωνές των ανθρώπων της Ομάδας που δημιουργήσαμε!

Μπορούμε να κάνουμε τη Διαφορά με αυτή την Ιδέα. Πάμε να το Κάνουμε!

-Παύλος Κυριακίδης

Main Description
2798394

Οι επιχειρήσεις Franchise κοστίζουν κανονικά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Με αυτή την ιδέα  έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση με ελάχιστο κόστος!
(ισχύει για περιορισμένο αριθμό)

Vertical Image Area
2798395

Ξεκινήστε δοκιμαστικά τη δική σας
Online Επιχείρηση με μόλις 178$!

Footer
2755370