OGIBiz Website

Menu
2755360
Eshop Before Menu
2788470
Banner
2788472
Main Description
2797116

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά δεν θα ισχύει για πολύ ακόμα!

Horizontal Image Area
2788474

ΝΕΟ Σεμινάριο Internet Marketing
για Επιχειρηματίες και Ελεύθερους Eπαγγελματίες 
από τον Κων/νο Καστανά
και τον Παύλο Κυριακίδη!

 

Απλές μέθοδοι και νέες τεχνικές που μπορεί να εφαρμόσει κάθε επαγγελματίας ακόμα και χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, ώστε να δημιουργήσει νέους πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του.

 

 

Vertical Image Area
2797115

"Μία από τις πιο ευχάριστες πτυχές της δουλειάς μου, είναι να βλέπω τα αποτελέσματα που έχουν οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αφού εφαρμόσουν τα απλά πράγματα που διδάσκουμε" 
 - Κων/νος Καστανάς, Ομιλητής

"Ίσως ήρθε η ώρα να περάσετε από τη θεωρία στη πράξη. Να θυμάστε ότι  οι επιλογές μας -και όχι οι συνθήκες ζωής μας- καθορίζουν το πεπρωμένο μας"

-Παύλος Κυριακίδης, Διοργανωτής

Main Description
2788475


Vertical Image Area
2788476

Κλείστε τη Θέση σας, με μόνο 28 ευρώ! 
Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα

Vertical Image Area
2788477

Απλές Τεχνικές Αύξησης Πελατολογίου

Space
2788478
Main Description
2788479

 

Τι λένε για το Σεμινάριο μας:

Ελένη Ψαρρά
Σχολή Χορού "Χοροδιάσταση"
Αθήνα

Πριν παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο δε γνώριζα σχεδόν τίποτα για το πώς να βρίσκω πελάτες μέσω Internet. Γενικά θα με χαρακτήριζα "αρχάρια". Με αυτό το σεμινάριο κατάλαβα ότι το να σε βρίσκουν οι πελάτες που ψάχνεις και σε ψάχνουν είναι γενικά μία απλή διαδικασία, αρκεί να εφαρμόσεις τις τεχνικές του κυρίου Καστανά. Πλέον μπορώ να διαφημίζω τη σχολή μου σωστά και να φέρνω νέους μαθητές και μαθήτριες. Αν έχετε επιχείρηση ειλικρινά σας προτείνω να μην χάσετε αυτό το σεμινάριο.

 

Ευγένιος Αναγιωτός
Κατασκευή ηλιακών θερμοσίφωνων
Κύπρος

Το σεμινάριο είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ στη ζωή μου. Αυτό που με ενθουσίασε είναι ότι οι τεχνικές δημιουργίας ενδιαφερόμενων πελατών είναι γενικά απλές. Ο τρόπος που διαφημιζόμουν στο παρελθόν ήταν τελείως λάθος. Και είχα ξοδέψει αρκετά... Πλέον μαζί με τη σύζηγό μου ξέρουμε πώς να βρίσκουμε ενδιαφερόμενους για το αντικείμενό μας σε καθημερινή βάση. Η βοήθεια που είχα μετά το σεμινάριο ήταν πραγματικά ανεκτίμητη.

 

Χάρης Μελετίου
Συνεργείο Αυτοκινήτων

Γενικά μου αρέσει να ερευνώ νέες τεχνικές δημιουργίας πελατών. Στο επάγγελμά μου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Παρακολούθησα αυτό το σεμινάριο πριν λίγους μήνες. Είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα που είχα τις επόμενες εβδομάδες. Μέσα σε λίγες μέρες μου ζητούσαν πληροφορίες εκατοντάδες πελάτες για τις υπηρεσίες μου. Χωρίς υπερβολή. Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός που αποφάσισα να το παρακολουθήσω.  Πρακτικό σεμινάριο και άμεσα αποτελεσματικό. Όποιο και αν είναι το επάγγελμά σας σας λέω με σιγουριά ότι θα σας βοηθήσει πολύ.Space
2788480
Vertical Image Area
2788481

Facebook & Instagram Marketing 

Space
2788482
Main Description
2788483

Έλενα Δημητρακοπούλου
Ελεύθερη Επαγγελματίας

Με αυτό το σεμινάριο κατάλαβα ότι αυτό που χρειάζομαι δεν είναι η επισκεψιμότητα και τα like στη σελίδα μου αλλά η δημιουργία υποψήφιων πελατών. Κατάλαβα ακριβώς τι πρέπει να αλλάξω. Οι παραγγελίες μου αυξήθηκαν και κυρίως αυξάνω τους δυνητικούς πελάτες μου καθημερινά. 

 

Έλενα Καρυπίδου
Ψυχολόγος

Όταν παρακολούθησα το σεμινάριο είχα ήδη κάνει τα πρώτα μου βήματα... Και ανησυχούσα μήπως αυτά που θα ειπωθούν απευθύνονται μόνο σε αρχάριους. Είχα δίκιο, απευθύνονταν σε αρχάριους, αλλά εγώ παρ' όλ' αυτά δε τα γνώριζα... Προτείνω σε όλους αυτό το σεμινάριο, διότι αυτά που διδάσκονται, είναι διαφορετικά από αυτά που εφαρμόζουν οι περισσότεροι σήμερα. Και διότι δουλεύουν περισσότερο από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει στην επιχείρησή μου. 

 

Δήμητρα Πετρίνα
Παραγωγός Μελιού - Eshop

Το σεμινάριο είναι μια όαση πληροφορίας. Έμαθα τα βήματα που πρέπει να κάνω και στο πώς πρέπει να φαίνεται η επιχείρησή μου στο Internet αλλά και στο τι πρέπει να κάνω για να με βρίσκουν οι πελάτες που ψάχνουν υγιεινό μέλι. Εκτός από τις πρακτικές γνώσεις που πήρα, η βοήθεια που είχα μετά το σεμινάριο από την ομάδα των διοργανωτών ήταν εντυπωσιακή. Μέσα από την καρδιά μου σας προτείνω να το παρακολουθήσετε. Θα σας δώσει άμεσα λύση στην προσέλκυση και δημιουργία νέων πελατών.

 

Space
2788485
Vertical Image Area
2788487

Ο Αγωγός Πωλήσεων

Space
2788488
Main Description
2788489

 

Μαρία Κατσιάρη
Κλινική Διατροφολόγος

Με αυτό το σεμινάριο κατάλαβα ότι αυτό που χρειάζομαι δεν είναι η επισκεψιμότητα και τα like στη σελίδα μου αλλά η δημιουργία υποψήφιων πελατών. Κατάλαβα ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Οι πελάτες μου αυξήθηκαν και κυρίως αυξάνω τους δυνητικούς πελάτες μου καθημερινά.

 

Μάνος Μαρκάκης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο Κώστας είναι εγγύηση. Ότι κάνει αξίζει και ότι διδάσκει δουλεύει. Εξαιρετικά σημαντικό θεωρώ πως είναι ότι όλα αυτά που διδάσκει, τα έχει εφαρμόσει και τα εφαρμόζει και ο ίδιος στις δικές του επιχειρήσεις. Οπότε δεν είναι θεωρητικός... Είναι στη μάχη και στο σεμινάριά του μας λέει ουσιαστικά πράγματα που τα έχει εκείνος δοκιμάσει πρώτος.

 

Μαρίνος Γαβριήλ
Σχολή Πολεμικής Τέχνης
Krav Maga

Ως νέος επιχειρηματίας ήξερα ότι για να με γνωρίσουν όσοι ενδιαφέρονται για Krav Maga έπρεπε να αξιοποιήσω το internet. Με αυτό το σεμινάριο κατανόησα πλήρως τις νέες τεχνικές που υπάρχουν στο internet για δημιουργία πελατολογίου. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι το άμεσο αποτέλεσμα που είχα για τη σχολή μου. Για αυτό το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε επαγγελματία θέλει να βρει νέους πελάτες από το Internet.

 

Space
2788490
Vertical Image Area
2788491

Email Marketing / Δωρεάν Στοχευμένη Διαφήμιση

Space
2788492
Space
2788494
Main Description
2788495

Βασικά Σημεία που θα καλύψουμε στο Σεμινάριο:

Vertical Image Area
2788496

1.

Απλές τεχνικές με τις οποίες θα κερδίσετε πελάτες από το Internet, ακόμα και αν δεν έχετε site ή e-shop.

2.

Πρακτικές συμβουλές για το πώς θα αξιοποιήσετε τις διαφημίσεις του Facebook αλλά και τις δωρεάν δυνατότητες προβολής που προσφέρει.

3.

Τη μέθοδο του Sales Funnel και για ποιο λόγο ΔΕΝ πρέπει να διαφημίζετε το website και τη σελίδα σας.

4.

Για ποιο λόγο αποτυγχάνει το 95% των eshop που δημιουργούνται και τι πρέπει να κάνετε ώστε να βρίσκεστε στο 5% που πετυχαίνει.  

5.

Με ποιο τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια τεράστια λίστα υποψήφιων πελατών που θα έχουν ζητήσει οι ίδιοι να ενημερώνονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

6.

Τα μυστικά του email marketing: Πότε πώς και σε ποιους πρέπει να το χρησιμοποιείτε και τι πρέπει να προσέχετε όταν στέλνετε μαζικά emails.

7.

Ποια είναι τα σωστά βήματα και έτοιμες λύσεις με εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε νέους πελάτες από την επόμενη εβδομάδα.

Main Description
2788497

 

Τι λένε για τα Σεμινάρια μας!

Vertical Image Area
2788498
Main Description
2788499


Δείτε εικόνες από προηγούμενα Σεμινάρια...

Gallery
2788500
Space
2788501
Main Description
2788503

Σε ποιους απευθύνεται το Σεμινάριο;

Horizontal Image Area
2788504

Το Σεμινάριο απευθύνεται: 

- Σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες των οποίων η επιχείρηση έχει φυσική παρουσία και που αναζητούν νέους σύγχρονους τρόπους να προωθήσουν την επιχείρησή τους, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

- Σε ελεύθερους επαγγελματίες που δεν έχουν φυσική έδρα.

- Σε ιδιοκτήτες ή στελέχη ηλεκτρονικών καταστημάτων.

- Σε οποιονδήποτε επαγγελματία αναζητά δημιουργία πελατολογίου με σύγχρονες μεθόδους.

- Σε εκείνους που καταλαβαίνουν ότι το Internet είναι το μέλλον και θέλουν να μάθουν τις αρχές που το διέπουν και πώς μπορούν να το αξιοποιήσουν.

Main Description
2788505

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι 112 ευρώ, αλλά μέσα από αυτή τη σελίδα, έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε με μόλις 28 ευρώ! 

(ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

 

Vertical Image Area
2788506

Θέλω να κατοχυρώσω τη θέση μου στο Online Σεμινάριο!

Footer
2755370