OGIBiz Website

Menu
2755360
Banner
2787283
Space
2787295
Main Description
2787284

ΠΑΡΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.
ΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΑυτό σημαίνει ότι ο προσωπικός σας προπονητής θα είναι καλύτερος από εσάς στον συγκεκριμένο στόχο στον οποίο είστε παθιασμένοι και εστιάζετε; Οχι απαραίτητα. Ο peronal Coach θα γίνει ένας αξιόπιστος φίλος που θέλει και περιμένει το καλύτερο από εσένα και θα σε προκαλέσει να αποδώσεις στο καλύτερό σου. Μπορείς να συνεργαστείς με έναν προπονητή που θα παραμείνει σε επαφή μαζί σου καθ 'όλη τη διάρκεια του στόχου σου.

 

Space
2787285
Main Description
2787286


Η Πώς δουλεύει ένα πρόγραμμα coaching

 
Σας συνιστούμε να εργαστείτε με έναν προσωπικό προπονητή για τουλάχιστον ένα έτος. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα οικοδομήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης και θα έχετε χρόνο να εργαστείτε μέσω οποιωνδήποτε περιοριστικών πεποιθήσεων ή άλλων εσωτερικών ενδιασμών που σας συγκρατούν. Όλα τα προγράμματα καθοδήγησης ξεκινούν με μια δωρεάν συνεδρία στρατηγικής 30 λεπτών, όπου εντοπίζετε εμπόδια και ορίζετε προκλητικούς στόχους. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα με τον προπονητή ζωής / επιχείρησής σας.

Βήμα 1: Προσδιορίστε τις περιοριστικές πεποιθήσεις

Κατά τους πρώτους μήνες εργασίας με τον προπονητή σας, θα συνεργαστείτε για να εντοπίσετε περιοριστικές πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να ξεκλειδώσετε μια εξαιρετική ζωή. Αυτό το βήμα είναι αυτό που κάνει πραγματικά τα προγράμματα καθοδήγησης ζωής μας μοναδικό. Προτού μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους στην δουλειά, τη σχέση ή την υγεία σας, πρέπει πρώτα να κάνετε εσωτερική δουλειά για να αναπτύξετε μια καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας, των συνηθειών σας και του πώς βλέπετε τον εαυτό σας και τον κόσμο.

Βήμα 2: Αναπτύξτε μοτίβα για να ξεπεράσετε τις πεποιθήσεις σας

Οι επόμενοι τρεις με έξι μήνες εργασίας με τη ζωή σας ή τον προπονητή της επιχείρησής σας θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη προτύπων που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτές τις πεποιθήσεις και να επιτύχετε καινοτομίες. Αυτά τα μοτίβα θα γίνουν τακτικές συνήθειες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Βήμα 3: Ενίσχυση μοτίβων και επίτευξη στόχων

Το υπόλοιπο της δουλειάς σας με τον προσωπικό σας προπονητή θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση των νέων σας προτύπων και στη χρήση τους για την επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει στην αρχή του προπονητικού σας προγράμματος. Καθώς επιτυγχάνετε στόχους, ο προπονητής σας θα γιορτάσει τις επιτυχίες σας μαζί σας και θα σας βοηθήσει να ορίσετε νέους στόχους για να αντιμετωπίσετε.

Main Description
2787333

Τι μπορείτε να περιμένετε από το Coaching; Θα δημιουργήσετε μια μοναδική σχέση με τον προπονητή σας, παρόλοι που όλοι οι προπονητές αποτελεσμάτων χρησιμοποιούν τις ίδιες στρατηγικές για να βοηθήσουν τα άτομα να επιτύχουν τους στόχους τους - απλά τροποποιούνται για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές σας. Ο καλύτερος προσωπικός προπονητής έχει μια καλά ανεπτυγμένη αίσθηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζετε, γεγονός που του επιτρέπει να σχεδιάσει εκπαίδευση για εσάς που «ξεπερνά» τους στόχους σας με τους σωστούς τρόπους. Ο προπονητής αποτελεσμάτων σας πρέπει να είναι σίγουρος ότι είστε κατάλληλος για κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζετε, οπότε το προσωπικό σας πρόγραμμα προπόνησης πρέπει να σας προετοιμάσει για να ξεπεράσετε τις ανάγκες σας.

Ακριβώς όπως οι καλύτεροι αθλητικοί προπονητές έχουν τόσο την εμπειρία όσο και τη διαίσθηση για να κατανοήσουν ποια είναι τα ψυχικά και σωματικά όρια των αθλητών τους, οι προπονητές έχουν τις δεξιότητες και το ταλέντο για να πάρουν μια αίσθηση ακριβώς πού βρίσκεστε στο επαγγελματικό και προσωπικό σας ταξίδι. Χρησιμοποιούν αυτές τις ευαισθησίες για να σας εκπαιδεύσουν ώστε να είστε προετοιμασμένοι συναισθηματικά, διανοητικά, τακτικά και τεχνικά για κάθε πρόκληση στη ζωή σας.

Space
2788614
Main Description
2788613
60 λεπτά συμβουλευτικής marketing για την επιχείρηση σας χωρίς κόστος

Space
2787352
Horizontal Image Area
2787290

 

 

Ο Κυριακίδης ήταν ο άνθρωπος κλειδί για μένα. Με τη βοήθεια του, μεγάλωσα σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ηγετικές μου ικανότητες και τον χειρισμό δύσκολων καταστάσεων"

 

Αλέξανδρος Μαυρίδης - General Manager
www.akronseascaperesort.com

Horizontal Image Area
2787291

 

 

Με εργαλεία marketing που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν και με την σωστή καθοδήγηση από τον κ.Κυριακίδη, οι πωλήσεις του καταστήματος μου αυξήθηκαν κατά μεγάλο ποσοστό. Πλεόν με τις γνώσεις που απέκτησα, μπορώ να κάνω οτιδήποτε"

 

Ανέστης Βαραβάρης - Ιδιοκτήτης Επιχείρησης
www.nero-aeras.gr

Horizontal Image Area
2787292

  

"Το πρόβλημα που είχα από τότε που βγήκα στην αγορά ήταν η δυσκολία του να γίνω γνωστός αλλά και να βρώ ανθρώπους για να παρουσιάσω αυτό που κάνω. Με τις συμβουλές και τις τεχνικές του Παύλου, όχι απλά κατάφερα να πολλαπλασιάσω το πελατολόγιο μου, αλλά και τον τζίρο μου. Σε ευχαριστώ"

 

Στάθης Κασάμπαλης - Εργοφυσιολόγος MSc
www.performancelab.gr

Contact Us
2787293

Επικοινωνία

Footer
2755370